Magie bylin

Článek na téma: Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Lidé jsou bylinkami fascinování již po tisíce let. Po stejnou dobu je užívají k tomu, aby posílili své zdraví, byli silní, léčili své nemoci i hojili své rány. Kromě toho byly také po celé věky bylinám připisovány i tajuplné magické schopnosti, jichž tehdejší “přírodní lékaři” v minulosti užívali při různých kouzlech, rituálech a magii.

Lidé věřili, že mají skryté spojení se Sluncem, Měsícem, hvězdami, ohněm, vodou, vzduchem i zemí. Vládnou mocnými silami a jejich energie je neuvěřitelná. Pozor ale, magickou mocí se však nepochlubí pouze léčivky, ale i velmi jedovaté rostliny, jako durman, rulík nebo muchomůrka.

Pozitivní magie bylin

Magické rituály jsou ve své podstatě uměním a pokud se zdržíte černých myšlenek a budete je používat pouze k pozitivní bílé magii, není se čeho obávat. Můžete je považovat za zázrak. Nejvíce magických bylin patří k těm ochranným, nositele chrání před úrazy, zlými duchy, uhranutím i prokletím. Další skupinu pak tvoří ty byliny, které vám mají přilákat peníze, štěstí, zdraví a prorocké sny. Ostatně, však to vyzkoušejte sami, nebojte se a trochu si s bylinami zakouzlete.

Jak přivolat lásku

Lásku vám pomohou přilákat následující byliny - máta, řebříček, podběl, malinové lstí, špetka mletého kořene kosatce, kopretiny a sporýše. Pomoci může i několik kapek levandulového oleje a oleje z růžového dřeva. Z bylin vyrobte směs, kterou rozdělte na tři části a první díl přeneste v době úplňku ven, hoďte ji proti měsíci a poproste ho o lásku. Druhý díl rozsypte do všech rohů ložnice a tu poslední část vložte do škapulíře z červené látky a noste u sebe, dokud kouzlo nezapůsobí.

Kouzlo, které ochrání vaši rodinu

Tohle kouzlo určitě znáte, protože jde o starou známou věc. Ve skutečnosti také nejde o nějaké komplikované kouzlo, které spočívá v tom, že byste měli nad vstupní dveře zavěsit pletenec česneku. Ten by pak měl chránit dům i rodinu před nebezpečím, negativními vlivy a nemocemi. Česnek také odrazuje zákeřné lidi i upíry, aby překročili váš práh.

Pro ochranu manželství před nevěrou

Pokud chcete manželství ochránit před nevěrou, naplňte škapulíř bazalkou, jetelem, fialkou, hyacinte, magnólií, kmínem, rebarborou, rozmarýnem a routou.

Již od pradávna lidé z Orientu, i různých náboženství, věřili, že naše duše křižuje světem ve svém astrálním těle, do něhož se dostane po své předešlé smrti. Speciální skupinu takových astrálních bytostí pak představovali démoni a andělé, v reálu jich existuje však mnohem víc.

Radost ze života se jeví poněkud nedostatkovým zbožím, lidé jsou uhnaní, napjatí, ve stresu, s neustále špatnou náladou, ne-li rovnou depresí a úzkostí. Neustále pachtící za něčím, co není k dosažení. Něčím, co neumíme kolikrát ani definovat. Za hmotnými statky, o nichž bohužel mylně předpokládáme, že to právě ony jsou zárukou radosti a štěstí. Tohle všechno však v konečném výsledku vede k nespokojenosti, frustraci a do čekáren psychiatrů. Vážně je však náš život tak nudný, šedivý, hnusný, bez perspektivy?

Trápí vás špatné spaní? Nemůžete usnout? Budíte se? Vyzkoušeli jste pro zkvalitnění spánku všechno možné, i nemožné a nic? A zkusili jste si ho přičarovat?

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Mandaly jsou v současnosti velice oblíbené a vyhledávané. Jejich příběh se však píše tisíce let, protože ty první, se objevují již v paleolitu. I když mandala, čili magický kruh, pochází ze sanskrtštiny, samotné mandaly se objevují po celém světě, v různých kulturách i v náboženstvích.