Chiromantie

Článek na téma: Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Chiromantie, nebo také čtení z ruky, se praktikuje po celém světě již po řadu století. Důkazy o tom sahají až do staré Číny, Indie nebo Egypta. Středověká Evropa čtení z ruky označovala za důkaz čarodějnictví, a proto tuto metodu věštění zakázala. I přesto se chiromantie prosadila, protože se v 17. století vyučovala na několika německých univerzitách.

 

Chiromantie se do dnešních dnů užívá v Indii i na Srí Lance k odhalení zdravotního stavu člověka. Tamní lékaři si totiž všimli, že dlaně toho o člověku dokáží hodně napovědět.

Co lze najít na ruce?

Přesněji řečeno na obou rukách, protože obě naše ruce o nás ledasco vypoví. Praváci mají kupříkladu na levé napsání to, co je dědičné a dané od narození,tedy zdraví, talent a předpoklady a na té pravé pak to, jak se svými předpoklady zacházejí. U leváků je to pak přesně naopak. Čtení rukou dokáže prozradit vaši povahu, životní sílu, mentální schopnosti, úspěšné složení zkoušek, postavení v partnerském životě, způsob našeho projevu, vhodná povolání, znaky bohatství a majetku, děti, sourozence, stesk po někom blízkém, stěhování, cestování, tajemství, životní úspěchy, vztah k esoterice a stav vašeho zdraví.

Čeho si chiromantici všímají na rukách?

Chiromantie není pouze o čtení čar, i když každá čára na ruce má svůj význam. Ruce jsou však zajímavé samy o sobě. Odborníci si tak všímají jejich velikosti, tvaru, vzhledu nehtů a prstů, dívají se na hrbolky a pahrby i rýhy.

Moderní využití chiromantie

I když je chiromantie stále považována jako součást astrologie, moderní poznatky zajistily její užívání i v oblasti genetiky, psychiatrie a diagnostiky. Vědci zjistili, že díky čtení v ruce je možno předejít různým potížím a je možno lépe porozumět lidem. Z ruky je možné třeba odhalit předpoklad zranění hlavy. Když však s tímto stavem něco uděláte, jako třeba posílíte ovládání dítěte, můžete to změnit. Chiromantie je tedy vědou, o kterou je dobré se hlouběji zajímat.

O Voodoo se říká ledacos. Slovo Voodoo pochází z afrického jazyku Fon, jímž se v současnosti hovoří ve státu Benin. V překladu do češtiny znamená “božstvo” nebo také i “modla”. Historie Voodoo sahá až do doby 15 000 let před Kristem. V té době vzniklo někde okolo egyptských pyramid.

5. 2. 2019 vstoupíme dle čínského horoskopu do roku hliněného prasete. Vládnout nám pak bude až do 24. 1. 2020.Čínsky se mu říká Zhu. Rok 2019 odpovídá čínskému roku 4716. Nejvíce si rozumí s tygrem, zajícem a ovcí. Nejhůře je na tom s hadem a opicí.

S honem na čarodějnice se většině lidí vybaví ty salemské, a to i přesto, že hony na čarodějnice byly především evropskou záležitostí, jež v té době  probíhaly i u nás po několik století.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Katka - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Osud každého z nás je z části předurčen a s pomocí pokročilých věšteckých metod Vám mohu sdělit důležité životní události, které Vás čekají. Snažím se Vám vždy nejen sdělit budoucnost, ale také poradit s dalším rozhodováním, kdy Vám často až věštba sdělí důležité souvislosti a přivede Vás k jejich pochopení. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Vstáváte a už jste naštvaní? Všichni vás štvou, dráždí, rozčilují, lezou na nervy nebo je nemůžete vystát? Narážíte na blbce, idioty, negativisty, pesimisty, depkaře a lidi, kteří to ve svém životě projeli? Místo vztekání a lapání po dechu, se spíš zamyslete nad sebou, proč tomu tak je, protože ve skutečnosti to, co vás štve, je ve skutečnosti i ve vás samotných.